Denne type fiskesuppe er populær i Italia hvor den kalles cacciucco, men da har den mange flere typer sjømat enn her.
Denne seioppskriften deltok i NM form amatørkokk i 2006, og er sendt inn av Jeanette d`Orleans Strandebø fra Asker. Denne må du virkelig prøve.
Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.
Risotto og krabbe er en perfekt match. Med sjalottløk, hvitvin, matfløte, parmesan, basilikum og litt til får du et måltid du ikke vil glemme. Her er oppskriften.
Stekt seifilet er deilig. Med karrisausen ved siden av blir det deilig måltid.
Breiflabben fortjener godt følge. Det får den her med sopp og en saus du kan glede deg til.
Denne deilige retten med flyndrefileter er raskt å lage. Den smaker herlig med urtesausen du også får oppskriften på.
Du må prøve denne retten med gratinert ishavsøye og gruyèresaus (oste( og de andre godsakene.