Det er mye enklere enn du tror å bake croissanter. Følg oppskriften vår, og vi kan garantere at du kommer til å gjenta baksten.
Det er mye enklere enn du tror å bake croissanter. Følg oppskriften vår, og vi kan garantere at du kommer til å gjenta baksten.
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Tiramisu er både deilig og mektig. Med kirsebær blir den langt mer frisk i smaken. Du kan også bruke moreller eller solbær.
En deilig kald sommerrett med makrell og agurksalat og kokte nypoteter til. Og selvfølgelig pepperrotrømme.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Bibimbap betyr blandet ris på koreansk og er en nydelig og smakfull rett. Her får du brukt opp restene i kjøleskapet til et næringsrikt og smakelig måltid.
Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
Sommerkake med bjørnebærkrem og sjokolade i langpanne er en klassiker i ny sommerdrakt som passer like godt som dessert som til ettermiddagskaffen.
Dette er en annen måte å tilberede biff på på grillen. Til og med grønnsakene skal grilles. Du bruker bare en halvtime på lage den.
Iskrem og pai i én og samme kake med kaffesmak passer veldig godt til syrlige sommerbær.
Morellkake er en fantastisk bløtkake med kakao, smørkrem, krokan og ferske moreller som passer flott til fest, bursdager eller som kake på koldtbordet.
Når silda marineres som her for deretter å paneres i grovt rugmel, sprøstekes og legges inni et hamburgerbrød med en god klatt rømme, ja, da blir den uimotståelig.
Denne paien er en sommerfavoritt fordi den er så syrlig. Den smaker fortreffelig til en sterk kopp kaffe, særlig espresso, men også svart te av typen Assam er nydelig til.