Denne cocktailen kalles ofte alle cocktailers mor, og skal ha oppstått ca 1874 på Manhattan Club i New York.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne cocktailen kalles ofte alle cocktailers mor, og skal ha oppstått ca 1874 på Manhattan Club i New York.
Om ikke akkurat i løypa, så i alle fall i ganen. Denne bomben er veldig lett å lage.
Les hele sakenHistorisk Museum i Oslo har en liten, men veldig interessant utstilling om da byens matkultur ble påvirket utenfra.
Les hele sakenFor i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.
Les hele sakenOg fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.
Les hele sakenEn frisk og lettlaget vri på fredagsbiffen er både en god avslutning på en lang arbeidsuke og en start på påsken. Som alltid med forslag til noe godt i glasset.
Les hele sakenI hvert fall har den alt som skal til for å gi kaffekosen riktig påskestemning. Her finner du oppskriften.
Les hele saken