En sommerlig og fruktig cocktail med lavere alkohol, men med mye smak siden det er whisky som er brukt.
En sommerlig og fruktig cocktail med lavere alkohol, men med mye smak siden det er whisky som er brukt.
Smaken av kardemomme bringer frem gode minner hos de fleste, og i kombinasjon med honning får den en ekstra karakter. Prøv denne cocktailen når du vil smake noe helt unikt.
Champagnecocktail er en av de aller mest elegante drinker. Veldig enkel å lykkes med.
Skogsbær i form av likør og juice er det som gjør denne champagnecocktailen spesiell.
Den drinken er mikset av en av Norges aller mest meritterte bartendere, Jonas Junge. Han har latt seg inspirere av den klassiske champagnecocktailen, men med sin egen lille twist.
Amerikansk whiskey, som er korrekt ingrediens i denne drinken. Siden det finnes like mange måter å lage den på som det finnes bartendere, er det helt innafor å bruke rom.
Rosa gin er blitt en store trend. Denne nye gintypen som har tatt Europa med storm, er en gin som er tilsmakt med rød frukt. Det betyr såkalt naturlig aroma av bringebær eller jordbær.
Varier med ulike romsorter etter smak, enten lys eller mørk fatlagret. Jeg er også fan av agricolerom i min Piña Colada, sier bartenderen Chris Grøtvedt.
Denne drinken er komponert av den kjente bartenderen Jesper Lind på baren Internasjonalen. Akevitt er en stadig mer populær ingrediens blant bartendere, også i hjemmebaren.