Ha alle ingrediensene i et røreglass med is og rør i 20-30 sekunder. Hell i avkjølt cocktailglass eller et rocksglass med en eller to store isbiter. Pynt med en appelsintwist.
Safrangin:
Ha en klype safran i en ginflaske og la stå i et par dager. Rist den en gang om dagen for at aromaene skal løses godt opp. Sil over i en ren flaske.
Sitron- og kardemommesirup:
Kok opp 2,5 dl sukker og 2,5 dl vann. Rør til sukkeret har løst seg opp. Tilsett skallet av en økologisk sitron og 1 ts knuste kardemommefrø. La trekke i 20 minutter. Avkjøl og sil over i et glass med lokk. Kan oppbevares i kjøleskap et par uker.
Denne oppskriften er inspirert av den amerikanske bartenderen Brian Quinn.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få ukens drink som nyhetsbrev