Elsker du kiwi, er dette drinken for deg
Den får hjelp av en gul og en blå likør til å skape den irrgrønne fargen.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Den får hjelp av en gul og en blå likør til å skape den irrgrønne fargen.
Les hele sakenBrandy Alexander er en klassisk kombinasjon i kategorien guilty pleasures. En stor og kremete munnfull. Her har den fått et forfriskende element i form av eple som gjør den riktig så godt.
Les hele sakenLimoncelloen fra Sorrento voktes som den skatten den er. Derfor fremstilles likøren på akkurat samme måten som på 1800-tallet da enhver familie med respekt for seg selv laget sin egen. Eneste forskjellen er at dagens produsenter har tatt i bruk moderne te
Les hele sakenDen vannklare maraschino-likøren og det spesielle kirsebæret den lages av, er ikke like kjent som cocktailbæret den har gitt verdensberømmelse.
Les hele sakenDenne ginbaserte cocktailen med sine blomstertoner og kompleksitet fra vellagret sherry, er en perfekt overgang mellom sommer og høst.
Les hele sakenDet som gjør denne drinken så sommerlig elegant og leskende lett er hylleblomstlikøren. Dette kan bli din nye sommerfavoritt.
Les hele sakenIskaffe er perfekt i varmen. I denne oppskriften er det kaffelikør som bidrar med kaffesmaken og sitron som bidrar med friskheten.
Les hele sakenDrambuie er en av verdens mest kjente likører, og finnes i de fleste barskap. Den kan definitivt brukes til mer enn bare over is eller i Rusty Nail.
Les hele sakenPiña colada smaker nemlig helt fantastisk på denne tiden av året og er et fint hvileskjær oppi all akevitten og juleølet.
Les hele sakenTo typer likør toppet med vodka er godteri for voksne. Og slett ikke så søtt som det kan høres ut som.
Les hele sakenParadise Beach er akkurat det du trenger på en lat julifredag.
Les hele sakenGranateple og pasjonsfrukt løfter tequilasmaken til nye høyder.
Les hele sakenDenne drinken er egentlig veldig enkel, men helt genial rent smaksmessig. Her er oppskriften.
Les hele sakenFløte og jordbær er en sikker vinner, og denne relativt alkoholsvake drinken er intet unntak.
Les hele sakenEn bedre start på påsken skal du lete lenge etter, for her har du appelsin, nøtter og deilig likør i skjønn forening.
Les hele sakenLikørbaserte drinker indikerer en godt søtlig smak. Vi balanserer med fersk lime og putter i litt mynteblader. God helg.
Les hele sakenUkens drink er basert på Vaccari Sambuca, en likør som så dagens lys så sent som i 1990. Likøren har fått navn etter destillatøren Arturo Vaccari. Med en konsis smak av anis og fennikel, friskes det hele opp med masse deilig fruktighet. Dessuten kan dette
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenMarsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele sakenKamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenDet er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken