Denne toddyen, basert på en av Norges fantastiske eplemoster, et utmerket og ikke minst forfriskende alternativ både med og uten alkohol.
Denne toddyen, basert på en av Norges fantastiske eplemoster, et utmerket og ikke minst forfriskende alternativ både med og uten alkohol.
Den drinken er mikset av en av Norges aller mest meritterte bartendere, Jonas Junge. Han har latt seg inspirere av den klassiske champagnecocktailen, men med sin egen lille twist.
Hva du velger er en smaksak, men den beste løsningen etter vår mening er en så tørr sider som mulig. Det matcher både bourbonen og ingefærølet godt.
Denne klassikeren skal ha blitt laget for Winston Churchill før han ble statsminister av bartenderen Jim Gilmore på The American Bar på Savoy i London.
I denne drinken nyttiggjør du deg rødvinsskvettene som du koker til sirup. Sammen med rugwhiskey og den helt spesielle franske likøren, får du en unik og ganske alkoholsterk drink.
Med matcha-tepulver blir en old fashioned ekstra god, og i stedet for bitter er det brukt appelsinkonsentrat.
Soltero Y Sabroso betyr rett og slett enkel og velsmakende drink på spansk. Og den lever godt opp til navnet.
Milk punch er en "melkevasket" drink som er holdbar i flere måneder i kjøleskapet. Drinken tar en del tid å lage, men når den er klar, er den enkel å servere. Egner seg derfor til større selskaper.
Til denne klassikeren som skal ha oppstått i Chicago (en gang ved slutten av 1800-tallet) og ikke New York, brukes egentlig rødvin. Men portvin gir den en ekstra fylde, varme og sødme.
En luksuriøs og varm whiskydrink som smaker eksepsjonelt godt, særlig om du legger litt ekstra penger i å kjøpe en god fudge (myk karamell).
Julian Brady fra Vaskeriet i Bergen vant med denne drinken tittelen som Norges beste bartender. Du kan lett lage den selv.
Denne drinken vil helt sikkert varme lenge. Ikke like lenge som historien om den riktignok som du også kan lese her.