En kompleks smak som du kan gjenskape i din egen bar.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
En kompleks smak som du kan gjenskape i din egen bar.
En sensommerfrisk og lekker vri på klassikeren French 75.
Navnet betyr "klin kokos" og det skyldes nok at det er tre ulike brennevinstyper. Men den kan fint lages med bare en.
Lavalkoholdrinker smaker noen ganger mer enn de med full styrke. Bare prøv denne.
I denne drinken er det smaken av norsk sommer som dominerer.
Denne drinken er et friskt og godt alternativ til Aperol Spritz.
Denne amerikanske drinkklassikeren ble skapt i 1888 av Henry C. Ramos på baren Imperial Cabinet Saloon i New Orleans.
Elsker du kiwi, er dette drinken for deg. Den får hjelp av en gul og en blå likør til å skape den irrgrønne fargen.
En punsj med smak av akevitt og norske epler er som skapt for så vel utendørs- som innendørsfester.
Den lette jordligheten fra rødbeter og ingefær møtes over et glass gin.
Søt myk og varmende er kjennetegnet til denne drinken som smaker like godt som dessert som i solveggen en helg i april.
Eggelikør får en ny drakt i form av cocktailen Easter Bunny. Her sammen med lys rom og bananlikør. Dette er en mulig livslang kompanjong til solveggen.
Denne drinken har mye smak, er passe søt og frisk.
Rosmarinsirup gir god smak til drinker med whisky, akevitt og gin. 1 cl holder.
Cognac og sjokolade er en match av himmelske dimensjoner. Enda bedre smaker det når drinken er varm.