Bygg de to første ingrediensene på is i et whiskyglass med is rør, hell forsiktig fløte på toppen.
Se alle de andre oppskriftene på Russian
Eller prøv denne litt mer komplekse vrien
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En av de mest populære drinkene du kan servere. Her er den enkle oppskriften.
Bygg de to første ingrediensene på is i et whiskyglass med is rør, hell forsiktig fløte på toppen.
Se alle de andre oppskriftene på Russian
Eller prøv denne litt mer komplekse vrien
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Dette er en variant av den populære caipiriña'en som har vært en av de mest populære drinkene i Norge over en årrekke. I stedet for det tradisjonelle sukkerrørsbrennevinet, har vi her brukt en vodka med et hint av grønt eple.
Med Poppy lover Xuseen og Thomas Ramse-Miskell fargerikt mangfold, nytelse og glede, og at det alltid er en colada og en frozen på menyen. Samt ikke minst fullgode alkoholfrie alternativer og velvalgte viner.
Les hele sakenDe aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Les hele sakenDet er Matprisen som deler ut ulike bærekraftpriser, som (omsider) fant Halvar Ellingsen og hans team i Vesterålen denne prisen verdig. Det gjorde også Norges vel når de skulle dele ut sin Gründerpris for 2024.
Les hele sakenI kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.
Les hele sakenReinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenMengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.
Les hele saken