Fyll et røreglass med isbiter og tilsett alle ingrediensene unntatt champagnen.
Rør godt rundt med en barskje og dobbeltsil over i et iskaldt vidt champagneglass (coupe).
Topp opp med iskald champagne og pynt med en appelsintwist på kanten av glasset.
Denne drinken ble laget av Daniel Baernreuther ved The Savoy's American Bar i London spesielt til prinsebryllupet den 29. april 2011.
• Les om gin for en dronning her
Tips: Å dobbeltsile vil si at du siler cocktailen gjennom barsilen og en finmasket tesil for å få bort alle isfragmenter eller andre biter du ikke ønsker i drinken.
Sukkerlake lager du lett selv ved å koke to deler sukker til en del vann for så å avkjøle.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få ukens drink som nyhetsbrev