Til denne drinken brukes metoden «throwing» som betyr at du heller væsken fra én shaker til en annen.
Fyll ingrediensene i en shaker med is og hell over i en annen. Gjenta et par ganger.
Fukt kanten av glasset med litt sitronsaft og dypp det i sellerisalt.
Rødvins-shrub lages av 4 deler rødvinseddik til 1 del sukker. Smak til med litt frisk finhakket timian, selleri, sitronskall, sjalottløk, basilikum og svart pepper.
Putt alle ingredienser i en bolle, forsegl den og legg den på kjøl en ukes tid.
Ta den ut, sil bort alt foruten væsken og den er klar til bruk.
Michelada-saus finnes i ulike versjoner. Finn din personlige favoritt på nettet eller i butikken og bruk også krydder du selv liker i din versjon av Bloody Mary.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig