Da nåværende vinmaker Christian Ress overtok ansvaret for driften i 2010 ble det investert mye ressurser og tid i både kjeller og vinmarker, noe som har i dag har gitt meget gode resultater. Eiendommen ble sertifisert økologisk i 2018, og alle vinene spontangjæret og med minimal filtrering. I dag jobber vinhuset mot 100 økologisk biodynamisk drift.
Her kan du lese hva Apéritif mener om Balthasar Ress's viner
Denne kvelden vil du lære mer om et av verdens mest anerkjente vinområder og du får selv muligheten til å oppleve hvor forskjellige de ulike vinene fra området kan være og hvordan de utvikler seg over tid. Det er Julia Jacob som skal geleide oss igjennom denne kvelden. Med seg i kofferten har hun en nydelig auslese fra 1999, og kvelden blir også krydret med litt deilig pinot noir.
Hos 73 Bar & Restaurant møter lokale norske råvarer inspirasjon fra alle verdenshjørner. På menyen denne kvelden finner vi noen av sesongens absolutt beste råvarer som deilig kveitemosaikk og uimotståelige kamskjell. Kombinert med Balthasar Ress's herlige viner lover vi en smaksrik aften der god mat og drikke nytes mens Nidelven renner forbi.
Gå ikke glipp av denne utrolige middagen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse