For mange blir det ikke jul uten vossakorv. Og det gjelder ikke bare vossinger eller pinnekjøttelskere. Med vossakorv får du ekstra mye smak, og i disse tider hvor vi helst bør bruke mer sauekjøtt, er dette en super måte å gjøre det på.
For vi har lyst å dele en liten hemmelighet med deg: Det er langt lettere å lage denne delikatessen selv enn hva du kanskje skulle tro. Og i god tid før julaften.
Se hvordan du lager vossakorv her
Se alt du kan bruke vossakorv til
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Vossakorv langt hjemmefra - med appelsin- og chilipimpet kålrotstappe
Fremgangsmåte
- Kok opp vann og la vossakorven trekke i 2-3 minutter.
- Del baconskivene i biter og stek i en panne.
- Skjær vossakorven i strimler.
- Del appelsinen i fileter - det betyr at ta bort hinnene mellom båtene.
- Ha kålrotstappe på brødskiva og legg på vossakorv, bacon, appelsinfileter og chili.
- Pynt med litt rosmarin.
Slik lager du hjemmelaget kålrotstappe
Se alt du kan bruke vossakorv til
Lag din egen vossakorv med denne oppskriften
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 499.90 kr Bestillingsutvalget92 POENG
-
90 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 274.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG