For mange blir det ikke jul uten vossakorv. Og det gjelder ikke bare vossinger eller pinnekjøttelskere. Med vossakorv får du ekstra mye smak, og i disse tider hvor vi helst bør bruke mer sauekjøtt, er dette en super måte å gjøre det på.
For vi har lyst å dele en liten hemmelighet med deg: Det er langt lettere å lage denne delikatessen selv enn hva du kanskje skulle tro. Og i god tid før julaften.
Se hvordan du lager vossakorv her
Se alt du kan bruke vossakorv til
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Vossakorv langt hjemmefra
Fremgangsmåte
Kok opp vann og la vossakorven trekke i 2-3 minutter. Del baconskivene i biter og stek i en panne. Skjær vossakorven i strimler.
Slik lager du hjemmelaget kålrotstappe
Del appelsinen i fileter - det betyr at ta bort hinnene mellom båtene.
Ha kålrotstappe på brødskiva og legg på vossakorv, bacon, appelsinfileter og chili.
Pynt med litt rosmarin.
Her lar vi den kraftige pølsa med salt- og røyksmak kombineres med friskhet fra appelsinen og litt krutt fra chilien.
Se alt du kan bruke vossakorv til
Flere gode pølseoppskrifter finner du her
Lag din egen vossakorv med denne oppskriften
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 274.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG