Drikke
Vinkurs 9. september - Eksklusiv chablis-middag på Restaurant Fjord

Vinkurs 9. september - Eksklusiv chablis-middag på Restaurant Fjord

Opplev Chablis på sitt beste med en utsøkt fisk- og skalldyrsmiddag på topprestauranten Fjord.
Redaksjonen
17 August 2013 - 22:40

Kurset omfatter: Eksklusiv femretters middag med unike viner
Dette får du servert: Seks forskjellige viner til middagen
Matservering: Ja - Spesialtilpasset 5-retters meny på Restaurant Fjord
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Gwénaël Laroche
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Mandag 9. september 2013, kl. 18.00 - 23.00

Pris: kroner 1050,- pr. person

Sted: Restaurant Fjord, Kristian Augusts gate 11, 0164 Oslo

OBS: Kun 46 plasser.

Avbestillingsfrist: 01.09.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Her kan du bestille gavekort for kurs

Elegant fisk- og skalldyrsmeny til lekre chabliser

Chablis er verdens mest berømte vinområde for elegante hvitviner, og vi nordmenn elsker de friske, klare og smakfulle vinene herifra.

Vinene passer dessuten perfekt til all den deilige sjømaten vi er så heldige at vi har her i Norge.

Mandag 9. september får vi besøk av den kvinnelige vinpersonligheten Gwénaël Laroche, under en eksklusiv middag i Oslo.

Hun vil lære oss mer om den spennende historien og særtrekkene ved vinområdet Chablis, og hvorfor vinene herifra er som skapt for norsk sjømat.

Denne kvelden får du servert seks eksklusive viner, i perfekt harmoni med en spesialkomponert femretters fisk- og skalldyrsmeny signert Ole Johnny Eikefjord og Christer Rodin ved ett av Oslos beste spisesteder Restaurant Fjord.

Foredraget holdes på engelsk.

Foto: Julie H. Amundsen 

Les om Chablis her

Mer om Restaurant Fjord

Gå ikke glipp av denne unike middagen - ta med gode venner og meld deg på via knappen over nå!

Dette er kveldens meny:

Meny

Gwénaël Laroche
Winemakers Dinner
-
Restaurant Fjord
9. september 2013


*
Apéritif
Laroche Chablis 2012
**
Østers - råreke - sashimi
Sjøgress - ingefær - ponzu
Laroche St. Martin Chablis 2012
**
Gjørs fra Østfold
Kantareller - småløk
Laroche Chablis 1. cru les Vaillons Vieilles Vignes 2008
***
Krabbesuppe fra Hitra
Krondill - krabbe - eple
Domaine Laroche Chablis 1. cru Fourchaume 2008
****
Lange fra Sørlandet
Røtter - ramsløk - brissel
Trøffeljus - potetpuré
Domaine Laroche Chablis Grand Cru les Clos 2007
***
Ostesymfoni med vellagrete nordiske oster
Laroche Chablis Grand Cru Réserve de l'Obédience 2007

Vi tar forbehold om enkelte endringer i menyen og de oppsatte vinene

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her