Drikke
Vinkurs 9. september - Eksklusiv chablis-middag på Restaurant Fjord

Vinkurs 9. september - Eksklusiv chablis-middag på Restaurant Fjord

Opplev Chablis på sitt beste med en utsøkt fisk- og skalldyrsmiddag på topprestauranten Fjord.
Redaksjonen
17 August 2013 - 22:40

Kurset omfatter: Eksklusiv femretters middag med unike viner
Dette får du servert: Seks forskjellige viner til middagen
Matservering: Ja - Spesialtilpasset 5-retters meny på Restaurant Fjord
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Gwénaël Laroche
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Mandag 9. september 2013, kl. 18.00 - 23.00

Pris: kroner 1050,- pr. person

Sted: Restaurant Fjord, Kristian Augusts gate 11, 0164 Oslo

OBS: Kun 46 plasser.

Avbestillingsfrist: 01.09.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Her kan du bestille gavekort for kurs

Elegant fisk- og skalldyrsmeny til lekre chabliser

Chablis er verdens mest berømte vinområde for elegante hvitviner, og vi nordmenn elsker de friske, klare og smakfulle vinene herifra.

Vinene passer dessuten perfekt til all den deilige sjømaten vi er så heldige at vi har her i Norge.

Mandag 9. september får vi besøk av den kvinnelige vinpersonligheten Gwénaël Laroche, under en eksklusiv middag i Oslo.

Hun vil lære oss mer om den spennende historien og særtrekkene ved vinområdet Chablis, og hvorfor vinene herifra er som skapt for norsk sjømat.

Denne kvelden får du servert seks eksklusive viner, i perfekt harmoni med en spesialkomponert femretters fisk- og skalldyrsmeny signert Ole Johnny Eikefjord og Christer Rodin ved ett av Oslos beste spisesteder Restaurant Fjord.

Foredraget holdes på engelsk.

Foto: Julie H. Amundsen 

Les om Chablis her

Mer om Restaurant Fjord

Gå ikke glipp av denne unike middagen - ta med gode venner og meld deg på via knappen over nå!

Dette er kveldens meny:

Meny

Gwénaël Laroche
Winemakers Dinner
-
Restaurant Fjord
9. september 2013


*
Apéritif
Laroche Chablis 2012
**
Østers - råreke - sashimi
Sjøgress - ingefær - ponzu
Laroche St. Martin Chablis 2012
**
Gjørs fra Østfold
Kantareller - småløk
Laroche Chablis 1. cru les Vaillons Vieilles Vignes 2008
***
Krabbesuppe fra Hitra
Krondill - krabbe - eple
Domaine Laroche Chablis 1. cru Fourchaume 2008
****
Lange fra Sørlandet
Røtter - ramsløk - brissel
Trøffeljus - potetpuré
Domaine Laroche Chablis Grand Cru les Clos 2007
***
Ostesymfoni med vellagrete nordiske oster
Laroche Chablis Grand Cru Réserve de l'Obédience 2007

Vi tar forbehold om enkelte endringer i menyen og de oppsatte vinene

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Super før-vårvin til knallpris
+
Ukens vin

Super før-vårvin til knallpris

De første tegnene på lysere tider feires med denne herlige hvitvinen fra Rioja – til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Super før-vårvin til knallpris
+
Ukens vin

Super før-vårvin til knallpris

De første tegnene på lysere tider feires med denne herlige hvitvinen fra Rioja – til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Grønnsaker med couscous er middag god som noen, særlig når den får følge av raita
Dagens rett

Forsiden akkurat nå - 6

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her