Drikke
Vinkurs 18. mars i Oslo - De beste vinene fra 40 vinhus og vinn premier til kr 10 000

Vinkurs 18. mars i Oslo - De beste vinene fra 40 vinhus og vinn premier til kr 10 000

Bli med på en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til, hvor du kan smake flere hundre viner og er med i trekningen av premier til en verdi av kr 10 000,-.
Redaksjonen
11 Mars 2014 - 12:58

Dette får du oppleve: Smak de beste vinene fra 40 vinhus - flere hundre viner å velge blant og stor konkurranse
Matservering: Nei.
Dette arrangementet passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Arrangementets format: Åpen smaking

Dato og tid: Tirsdag 18. mars 2014, kl. 17.00 - 21.00

Pris: kroner 395,- pr. person

Sted: Posthallen, Prinsensgate 8, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 09.03.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail

Få førstehånds tips om nye kurs

Smak flere hundre viner

Hva er vel bedre midt i mars enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.

Denne dagen får vi storfint besøk fra hele 40 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vinosus - glad i vin 2014.

Disse vinhusene kan du møte på Vinosus 2014

Smakfullt og unikt arrangement

Denne tirsdagen får du smake de deiligste musserende viner, friske hvitviner og roséer, samt elegante rødviner.

Representanter fra de enkelte vinhusene viser deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.

Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.

Vinn premier for kr 10 000,-

Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på denne tirsdagens arrangement er med i trekningen av fem eksklusive vinpremier til en verdi av over kr 10 000,-!

Vinnerne blir trukket blant de fremmøtte på arrangementet i Posthallen klokken 20.30.

Hver deltaker får ett lodd til trekningen som leveres ut ved registrering ved ankomst på arrangementet. I og med at det er et begrenset antall plasser til denne smakingen, så har du store vinnersjanser!

Dette kan du vinne:

• 1 Riedel Ultra Magnum dekanter, verdi kr 2 200,-
• 8 Riedel Vinum Bordeaux-glass, verdi kr 2 000,-
• 8 Riedel Vinum Chianti Classico-glass, verdi kr 2 000,-
• 8 Riedel Vinum Cuvée Prestige-champagneglass, verdi kr 2 000,-
• 1 Vinituri hurtigdekanter og 6 stk Riedel Vinum Brunello di Montalcino-glass, verdi kr 2 000,-

For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vinosus 2014.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet Vinosus 2014
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• En billett til trekningen av seks utrolige premier til en verdi av kr 10 000,-

Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag! NB - Begrenset antall plasser! 

Vinosus 2014 arrangeres av Vinum, Vinarius, og PlusVini i samarbeid med Apéritif.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite
Dagens rett

Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite

Begge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen
Dagens rett

Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen

Svinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her