Dato og tid: Tirsdag 18. mars 2014, kl. 17.00 - 21.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Posthallen, Prinsensgate 8, 0151 Oslo
Avbestillingsfrist: 09.03.14 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Få førstehånds tips om nye kurs
Smak flere hundre viner
Hva er vel bedre midt i mars enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.
Denne dagen får vi storfint besøk fra hele 40 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vinosus - glad i vin 2014.
Disse vinhusene kan du møte på Vinosus 2014
Smakfullt og unikt arrangement
Denne tirsdagen får du smake de deiligste musserende viner, friske hvitviner og roséer, samt elegante rødviner.
Representanter fra de enkelte vinhusene viser deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.
Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.
Vinn premier for kr 10 000,-
Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på denne tirsdagens arrangement er med i trekningen av fem eksklusive vinpremier til en verdi av over kr 10 000,-!
Vinnerne blir trukket blant de fremmøtte på arrangementet i Posthallen klokken 20.30.
Hver deltaker får ett lodd til trekningen som leveres ut ved registrering ved ankomst på arrangementet. I og med at det er et begrenset antall plasser til denne smakingen, så har du store vinnersjanser!
Dette kan du vinne:
For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.
Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vinosus 2014.
Kursavgiften dekker:
Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag! NB - Begrenset antall plasser!
Vinosus 2014 arrangeres av Vinum, Vinarius, og PlusVini i samarbeid med Apéritif.