Dato og tid: Tirsdag 17. september 2013, kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 445,- pr. person
Sted: Bølgen & Moi Bergen, Vågsalmenningen 16, 5014 Bergen
Avbestillingsfrist: 08.09.13 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
• Dette kurset holdes også i Oslo 16. september
• Få førstehånds tips om nye kurs
Italiensk vinmakerkunst på sitt beste
Vi simpelthen elsker Italias deilige viner her i Norge, og i Toscanas bølgende åser finner vi sagnomsuste vinområder slik som Chianti Classico og Maremma.
Med perfekte forhold for vindyrking med det riktige jordsmonnet og optimal beliggenhet for vær og vind, lages det hvite og røde viner i toppklasse i hele Toscana.
Denne kvelden er det en av verdenens største vinpersonligheter, Franscesco Mazzei, som kommer til Bergen for å gi oss et innblikk i Italias fantastiske viner.
Helt siden 1435 har familien Mazzei vært toneangivende innen vinmakingen i Chianti og har bidratt sterkt til områdets berømthet.
Vi ser på hva som skiller vinmarkene i Chianti Classico fra andre vinområder i Toscana og Italia, vi ser på områdets historie og hvordan vinene lages i dag. Vi ser nermere på ett av de ypperste områdene for supertoskanere, Maremma og smaker også vin fra Sicilia.
Du får smake hele 9 deilige viner denne kvelden, såvel hvit som rosé og rødvin, og du får selv smake hvor stor forskjell årganger har å si i det vi smaker tre forskjellige årganger av én av kveldens toppviner.
Foredraget holdes på engelsk.