Dagens rett
Det er enkelt å lage finnbiffgryta selv - når du har i sopp og oliven smaker den ekstra godt
Jakten er i full gang, og deilige viltretter trenger ikke være verken vanskelige eller tidkrevende å lage. Prøv bare selv.
Redaksjonen
09 Oktober 2008 - 01:00
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Finnbiffgryte med sopp og oliven
Fremgangsmåte
- Brun kjøttet i smør i panne sammen med sopp kuttet i skiver. Dryss på salt og pepper.
- Tilsett crème fraîche og vann. Smuldre buljongterningen i. La gryten småkoke et par minutter.
- Klipp over kryddergrønt og tilsett oliven og tyttebær.
Server med ris evt godt brød.
Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene
Her finner du deilige retter med vilt
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 469.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Basisutvalget84 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå