Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Du lærer alt om de forskjellige metodene og teknikkene profesjonelle kokker bruker for å lage perfekte sauser.
Kokkene viser deg åtte ulike sauser, fire som passer ypperlig til fisk og fire ulike sauser som er tilpasset forskjellige kjøttretter. Du er selv med og lager alle disse klassiske og smakfulle sausene fra grunnen av.
Du lærer om teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbyggingen av sausene og ikke minst når og hvordan du bruker dem.
Det vil bli smaksprøver på sausene underveis i kurset, og sausene du har laget tar du med deg hjem på slutten av kvelden.
Vi kan love deg at etter dette kurset er du en eminent sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.
Dette kurset er en videreføring av vårt grunnkurs i saus. Deltakere på videregående kurs i saus bør ha gjennomført grunnkurs i saus, men er ikke et absolutt krav.
OBS: Kun 22 plasser.
Dette kurset avholdes også 21. oktober 2014
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 3,5 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset• Smaksprøver under kurset
• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Kurskompendium