Ved Neptuns gaffel
Fremgangsmåte
Seifileten deles opp i 50 gr stykker, kamskjellene renses, blåskjell skrubbes og vaskes.
Smelt smør og ha i melet, la frese ett minutt før du sper med fiskekraft. Reduser kraften til halvparten før du har i fløten og reduser til passe tykk konsistens, smak til med salt og pepper.
Rett før servering piskes sausen opp med stavmixer så den blir til et fint og luftig skum.
Anrettes på tallerken, med grønsakene ut mot siden. Seien og skalldyrene i midten og sjøkrepsen tronende som konge på toppen.
Skummet hvitvinsaus anrettes fint over grønsakene.
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
84 POENG