Drikke
Utnytt alle mulighetene Apéritifs Polliste byr på

Utnytt alle mulighetene Apéritifs Polliste byr på

Her finner du tips og råd som gir deg enda større utbytte av Pollisten. Råd om hvordan du kan søke etter det du er på jakt etter, om hvordan du kan bestille fra polet, og eksempelvis hvilken temperatur vinen skal ha.
Redaksjonen
01 Januar 2015 - 11:00

Bestill det du trenger fra Polet

Apéritif tilbyr gratis e-postbestilling fra egen pc direkte til Vinmonopolet, uansett hvor i landet ditt nærmeste utsalg ligger. Velg varene du ønsker i Apéritifs Polliste og trykk "Bestill". Etter at du har fylt ut det ferdige ordreskjemaet med dine personlige opplysninger, velger du om varene skal hentes eller sendes. Du kan selvfølgelig bestille flere typer vin, brennevin eller øl samtidig.

Les om betingelsene for e-postbestilling

Proffe smakere

Apéritifs profesjonelle smakere har testet en stor del av vinene, brennevinet og ølet som er listet i Pollisten. Disse er gitt karakterer i form av poeng. Der våre smakere mener at kvaliteten i forhold til pris er svært gunstig, er produktet merket med godt eller meget godt kjøp.

Søketips i Pollisten

Du har riktig mange muligheter når du søker i Pollisten. Til høyre for selve søkefeltet finner du en nedtrekksliste. Der bestemmer du om du skal søke etter en bestemt vin, en vin som eksempelvis passer til torsk, etter et produkt som har oppnådd en bestemt poengsum. Du kan også søke slik at du får opp de dyreste vinene på topp eller de billigste.

Vinmonopolet har i sine prislister lagt til et såkalt "variantnummer" i slutten av selve varenummeret. Eksempelvis 5555501, der 01 står for normal (75cl). Andre varianter er 02, 05, 06, 08. På våre sider må du søke på hele varenummeret. 

Få Ukens vin som nyhetsbrev

Hver tirsdag, får du som abonnerer på Ukens vin, en e-post rett i innboksen din på pc-en, mobilen eller lesebrettet. Selvfølgelig helt gratis. Og ikke minst, du får den én dag før alle andre kan lese om den på nettsidene til Apéritif.

Det er Apéritifs fagredaktør Aase E. Jacobsen som håndplukker og smaker seg frem til hvilke viner du bør kjøpe. Hun har meget lang erfaring som vinanmelder og har arbeidet blant annet for vg.no og en rekke andre publikasjoner på nett og papir. Jacobsen er også ansvarlig for å finne frem til Godbitene i Pollisten. Bestill gratisabonnement her

Tips om Godbiter som nyhetsbrev

Hver torsdag, får du som abonnerer på Godbiter i Pollisten en e-post rett i innboksen din. Selvfølgelig helt gratis. Og ikke minst, du får den én dag før alle andre kan lese om den på nettsidene til Apéritif.

Bestill gratisabonnement her

Gratis drink som nyhetsbrev

Hver fredag får du en drink servert som nyhetsbrev. Alt du eventuelt trenger å kjøpe inn og en detaljert beskrivelse av fremgangsmåten følger med. Bestill gratisabonnement her

De siste nyhetene fra Vinmonopolet

Hver gang Vinmonopolet slipper nye viner, brennevin og annet snadder, er våre profesjonelle smakere på plass og tester for deg.

Slik blir den omfattende Pollisten oppdatert

Pollisten oppdateres daglig ved at Vinmonopolets API avleses. Dermed er priser og årganger oppdatert i henhold til det som er meldt inn hos Vinmonopolet. Det kan derfor være at årgangen i tittelen på produktet ikke stemmer 

Produkter som ikke lenger er i salg er merket utsolgt. Tidligere utgåtte produkter er merket på samme måte. Det gjelder også produkter tilhørende spesialutvalget all den tid de ikke kan bestilles, men kan kun kjøpes ved å oppsøke en av de sju spesialpolutsalgene.

En del av de testede produktene vil du finne i Bestillingsutvalget. Polets fullstendige varekatalog kan du laste ned via nyhetslenken rett ovenfor.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her