I 2022 byr vi på 8 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Alt som kan spises og drikkes fyller sidene. I mars har vi tatt turen til Nord-Italia og satsingen på Mountain Cooking som brer om seg, og som belønnes med stadig flere stjerner. Fra før av finnes trestjerneren St. Hubertus, og nå også San Brite, mens fantastiske AlpINN ligger godt an.
Vi har smakt barbaresco i den lovende 2019-årgangen, vi har besøkt Tenerife og det nye norske vinområdet Hebnes i Ryfylke.
Og vi har snakket med folkene bak Ville Trær og Spill the Tea som vil at nordmenn skal oppdage den ekte teen.
Vi har møtt den norske sushikongen Roger Asakila Joya som står bak 30 restauranter, inkludert stjernerestauranten Sabi Omakase og nysatsingen Enso Omakase.
Vi har tatt turen til London for en av byens hotteste restauranter, Ikoyi, som opererer uten merkelapper.
Ikke minst har vi sett på hvordan NFT-teknologien har inntatt markedet for vin og brennevin. Lady Gaga og Dom Perignon var først ute blant champagneprodusentene med å utforske mulighetene.
Før vi avslutter med å få vite mer om hvorfor vi vet så lite om bakrusen.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 3. mai 2022