Legg alle ingrediensene som skal være i krukken lagvis. Begynn med å blande mel, bakepulver og vaniljesukker som legges i bunnen, fortsett med sukker, havregryn og avslutt med smakstilsetningen.
Instruksjon til mottakeren:
Sett ovnen på 200 °C. Rør sammen 225 g smør og 1 egg til det blir hvitt og porøst.
Tilsett innholdet i krukken, og arbeid sammen til en deig. Form deretter boller, og legg dem på bakebrett. Trykk dem lett på toppen.
Stek kakene midt i ovnen i ca. 10-15 minutter eller til de har fått en lett gyllen farge i kantene. Avkjøl helt på rist. Lykke til.
Flere oppskrifter på cookies finner du her
Lyst til å bake noe annet finner du garantert oppskriften her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få ukens kake som nyhetsbrev