Egg og sukker piskes til eggedosis. Mel blandes med kanel, kardemomme, koriander, natron og vaniljesukker. Tilsett vekselvis mel og smør i eggedosisen. Vend forsiktig inn revne gulrøtter til slutt.
Ha røren i en smurt form. Stek kaken på 180 grader i ca. 45 minutter. Avkjøl.
Om du ønsker så kan du dele kaken i to lag og ha et lag glasur mellom lagene. Blir det for lite glasur, så lag mer.
Rør sammen ingrediensene til glasuren og fordel den over gulrotkaken når den er avkjølt. Pynt med tynne skiver av gulrot eller litt reven gulrot.
Se våre andre oppskrifter på gulrotkake
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få ukens kake som nyhetsbrev