Pasjonsfrukt og rom passer perfekt sammen, men denne drinken kan justeres etter det du har i barskapet hjemme. Tequila og agavesirup er et alternativ, men også så vel gin som vodka kan erstatte romen. Den sterkeste smaksbæreren er pasjonsfrukt, som i fersk utgave og på våre breddegrader kan være ganske syrlig, så det kan hende du må justere smaken med mer av det søte.
Ukens drink
Pasjonsfrukt og rom-punsj
Om ikke sola skinner, gjør i alle fall denne drinken det
Og smaken av pasjonsfrukt gjør at tankene flytter seg til langt varmere strøk. Tropiske drømmer og lengsel kommer det til å bli mye av i 2020. Da kan denne fruktbomben være til god nytte.
Aase E. Jacobsen
03 April 2020 - 13:00
Pasjonsfrukt og rom-punsj
Fremgangsmåte
- Del pasjonsfruktene i to og grav ut innholdet.
- Ha det i shakeren med de andre ingrediensene og is og rist godt.
- Dobbelsil over i et rocksglass med knust is.
- Pynt med innholdet av den siste pasjonsfrukthalvdelen.
Tips:
Har du ikke mulighet til å knuse is, kan du bruke et avkjølt cocktailglass.
Tips:
I stedet for sukkerlake kan du bruke agavesirup og samtidig bytte ut rom med tequila- Det gir en mer krydret og syrligere karakter til drinken. Da kan du droppe Angostura.
Tips:
Hvis du ikke får tak i fersk pasjonsfrukt, kan du bruke 4 cl pasjonsfruktjuice.
Tips:
Du kan lage den alkoholfri ved å erstatte rom med ekstra god eplemost.
Se våre andre drinkoppskrifter med pasjonsfrukt
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Forsiden akkurat nå