Trippel kombi-ovn fra Whirlpool

Whirlpool lanserer nå JetChef som den mest komplette mikro hittil. I JetChef er tre ovner samlet i en. I tillegg til mikrobølgefunksjonen kan JetChef fungere som dampkoker og varmluftsovn.
Redaksjonen
08 Oktober 2004 - 15:59

Den nye futuristiske designen er ikke bare laget for utseendets skyld, men også for å gjøre JetChef til den mest romslige mikrobølgeovnen på markedet.

JetChef har en ny innovativ konstruksjon med kontrollpanelet plassert på toppen av den nedfellbare døren. Konstruksjonen gir mye større kapasitet enn tidligere, uten å oppta større plass. I JetChef har den roterende tallerkenen en diameter på 36 centimeter sammenlignet med 28 centimeter som er standard i de vanligste mikrobølgeovnene på markedet. På den måten er det plass til større kokekar og former og det kan lages mat til flere på en gang.
 
Allsidig og mer effektiv matlaging
Jet Stream heter den nye varmluftsteknologien i JetChef. Varmluft egner seg spesielt til baking og tillaging av mat i keramikkformer. Fordelene med Jet Stream er at varmen fordeles jevnere i ovnen og at tillagingen går betydelig raskere enn i tradisjonelle ovner eller mikrobølgeovner uten varmluft. I tillegg til varmluftsfunksjonen er toppmodellene i JetChef utstyrt med 6th Sense teknologien og en rekke spesialfunksjoner som letter og forenkler matlagingen ytterligere. Noen eksempler er crisp og grill. Med disse funksjonene kan maten få samme stekeflate og sprøhet som i tradisjonelle ovner, men på en brøkdel av tiden. Dampkokefunksjonen styres av fuktsensorer som automatisk føler hvilken temperatur som gir best resultat. Samtlige funksjoner er enkle å bruke via betjeningspanelet. På panelet er det også et lite, men tydelig LCD display, der brukeren kan overvåke tillagingen og få nyttig tilbakemelding om hva som skjer.

- JetChef leveres akkurat som tradisjonelle ovner med både ovnsrist og stekebrett. For den som ytterligere ønsker å effektivisere matlagingen kan det lages mat i to høyder, sier Jon Haraldsen, produktansvarlig for Whirlpool Nordic.

JetChef fås i tre varianter med ulike funksjoner. Den mest avanserte modellen (JT 359) med varmluft, crisp- og dampfunksjon fås i svart, hvit eller rustfritt stål - til en veiledende utsalgspris fra  kr. 3990,- (inkl. mva.).

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her