Trippel kombi-ovn fra Whirlpool

Whirlpool lanserer nå JetChef som den mest komplette mikro hittil. I JetChef er tre ovner samlet i en. I tillegg til mikrobølgefunksjonen kan JetChef fungere som dampkoker og varmluftsovn.
Redaksjonen
08 Oktober 2004 - 16:59

Den nye futuristiske designen er ikke bare laget for utseendets skyld, men også for å gjøre JetChef til den mest romslige mikrobølgeovnen på markedet.

JetChef har en ny innovativ konstruksjon med kontrollpanelet plassert på toppen av den nedfellbare døren. Konstruksjonen gir mye større kapasitet enn tidligere, uten å oppta større plass. I JetChef har den roterende tallerkenen en diameter på 36 centimeter sammenlignet med 28 centimeter som er standard i de vanligste mikrobølgeovnene på markedet. På den måten er det plass til større kokekar og former og det kan lages mat til flere på en gang.
 
Allsidig og mer effektiv matlaging
Jet Stream heter den nye varmluftsteknologien i JetChef. Varmluft egner seg spesielt til baking og tillaging av mat i keramikkformer. Fordelene med Jet Stream er at varmen fordeles jevnere i ovnen og at tillagingen går betydelig raskere enn i tradisjonelle ovner eller mikrobølgeovner uten varmluft. I tillegg til varmluftsfunksjonen er toppmodellene i JetChef utstyrt med 6th Sense teknologien og en rekke spesialfunksjoner som letter og forenkler matlagingen ytterligere. Noen eksempler er crisp og grill. Med disse funksjonene kan maten få samme stekeflate og sprøhet som i tradisjonelle ovner, men på en brøkdel av tiden. Dampkokefunksjonen styres av fuktsensorer som automatisk føler hvilken temperatur som gir best resultat. Samtlige funksjoner er enkle å bruke via betjeningspanelet. På panelet er det også et lite, men tydelig LCD display, der brukeren kan overvåke tillagingen og få nyttig tilbakemelding om hva som skjer.

- JetChef leveres akkurat som tradisjonelle ovner med både ovnsrist og stekebrett. For den som ytterligere ønsker å effektivisere matlagingen kan det lages mat i to høyder, sier Jon Haraldsen, produktansvarlig for Whirlpool Nordic.

JetChef fås i tre varianter med ulike funksjoner. Den mest avanserte modellen (JT 359) med varmluft, crisp- og dampfunksjon fås i svart, hvit eller rustfritt stål - til en veiledende utsalgspris fra  kr. 3990,- (inkl. mva.).

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Dagens rett

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre

Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her