I det mørke, gyldne dråper av en spennende
fatlagret rom havner i shakeren, fylles rommet av en stor og herlig aroma i det vi lager ukens drink.
Vi er utrolig heldige her i Norge for utvalget av mørk rom er stort - nå kan du selv se hvordan din favoritt gjorde det i Apéritifs store
test av mørk rom.
Det er
Alexander Jaspers fra trendstedet
The Mansion i Amsterdam som har laget en utrolig spennende variant av den klassiske
Daiquirien.
Den sterke egenkarakteren for romen som er benyttet i denne drinken, sikrer deg en lang behagelig finish som sammen med den krydrete, sterke, samt friske smaken av ingefær gir deg en utrolig smaksopplevelse.
Dette er en drink som er syndig nok til at du bestiller den om igjen og om igjen!
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.
Fremgangsmåte
Knus (muddle) sammen ingefær og litt gommesiruip (sukkervann) i en shaker.
Ha i godt med is og tilsett de andre ingrediensene. Rist godt og sil over i et stort, godt avkjølt
cocktail- / daiquiriglass .
Pynt med en limebåt og en skive ingefær.
Daiquiri er en av Alexander Jaspers store favorittdrinker, og denne krydrete versjonen gjør seg spesielt godt med en
fatlagret rom som har mye egenkarakter og en lang ettersmak.
Ingredienser:
Sendt inn av
Alexander Jaspers, bartender på The Mansion, Amsterdam