Sei er blant de rimeligste fiskesortene i fiskedisken. Det er derfor all grunn til å velge den oftere. Den er dessuten veldig velvillig på kjøkkenet.
Dagens rett
Seiwok med eggnudler, brokkoli, blomkål, squash og asparges
Foto: (OksanaKiian)
Gjør tirsdagen ekstra fargerik med friske grønnsaker og sei fra woken
Fisk og grønnsaker er det vi skal spise mer av, og det er enkelt som bare det når middagen er så fristende og lettlaget som her.
05 Juni 2023 - 23:00
Seiwok med eggnudler, brokkoli, blomkål, squash og asparges
Fremgangsmåte
- Kok eggnudlene.
- Skjær fisken i terninger på 2-3 cm og grønnsakene i biter eller strimler.
- Varm maisolje i wokpannen.
- Stek fisketerningene raskt ved sterk varme.
- Dryss salt og pepper over dem og ta dem ut av pannen.
- "Stir-fry" (rørestek) alle grønnsakene bortsett fra spinaten i 2-3 minutter.
- Tilsett sausene og rør inn spinaten.
- Bland med eggnudlene og fisketerningene og server med et dryss av koriander.
Her finner du mange andre deilige wok-retter
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå