Om noen heller vi ha vegetar helt gjennom, kan Anna-bønnene fint serveres til grønnsaksschnitzler. Og ferdigschnitzler fra butikken kan selvsagt også brukes.
Dagens rett
Foto: (MaximShebeko)
Still opp med dette til middag i dag, og du får bare godord
Sprøstekt schnitzel og grønne bønner i tomatsaus er en rask og velsmakende middag.
27 November 2023 - 00:00
Schnitzel med Anna-bønner
Fremgangsmåte
- Anna-bønner: Finhakk hvitløken og fres den i olivenolje i en liten kjele.
- Tilsett tomatene, pepper og oregano.
- La det småkoke under lokk ca. 5 minutter.
- Smak til med salt.
- Schnitzel: Bland pankomel, hvetemel, salt og pepper.
- Pisk egget lett.
- Bank kjøttstykkene flatere.
- Dypp schnitzlene først i egg, dernest i melblandingen.
- Stek dem i smør/olivenolje i varm panne ca. 1 minutt på hver side.
- Serveres straks med baguette eller olivenbrød og ris.
Tips: Får du ikke tak i schnitzler, kan du skjære ca. 1 cm tykke skiver av flatbiff.
Lyst på en annen rett med Schnitzel?
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 209.50 kr Basisutvalget87 POENG
Forsiden akkurat nå