Bruk reker med skall, gjerne ferske, alternativt 200 g luksusreker i lake
Eple og selleridressing:
Skrell og rens eplet og sellerirota, skjær det i bittesmå terninger. Kok sellerirotterningene møre i lettsaltet vann tilsatt noen dråper sitronsaft. Avkjøl. Bland alle ingrediensene til dressingen og hell over rekene. Blandingen kan stå i kjøleskap noen timer før bruk. Ta ut en halvtime før servering.
Crème fraiche-saus:
Bland ingrediensene og pisk luftig.
Fordel blandet salat på fire tallerkener. Legg rekeblandingen oppå og drypp sausen rundt.
Pynt eventuelt med cherrytomater delt i fire.
Her finner du veldig mange spennende oppskrifter med reker
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Her får du svært så praktiske kokketips