Pasta er et uttrykk som med tiden har tatt over for spagetti. I Norge ble det en dekkende fellesbetegnelse da den ferske pastaen fra butikkenes kjøledisker virkelig tok av i salg. Om du serverer fersk eller tradisjonell versjon i dagens rett er selvfølgelig ditt eget valg.
Pasta med skinke og sopp
Det er ikke mer enn dette som skal til for å forlenge helgefølelsen
Pasta med skinke og sopp
Fremgangsmåte
Del soppen i skiver. Smelt smør og fres soppen lett sammen med presset hvitløk. Hell over fløte og buljong og la det koke inn litt.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Bland i skinke og persille og smak til med salt, litt pepper og sitronsaft. Hell sausen over og strø på nykvernet pepper og parmesanost.
Eller du kan selvsagt lage pastaen selv
Alt du trenger å vite om pasta
Her finner du veldig mange pastaretter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG