Kyllingfilet kan lett bli tørr om du steker den hel. Ved å fylle den med ost unngår du det problemet. Og du får i tillegg et kjøttstykke som både er saftig og smaksrikt. Denne retten er så enkel at også familiens yngste kan få ansvaret.
Se flere gode kyllingretter her
Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Ostefylte kyllingbryst
Fremgangsmåte
- Vask og kok poteter.
- Del kyllingfiletene nesten gjennom horisontalt, slik at de kan brettes ut.
- Fyll filetene med ost og ha på krydder.
- Rull filetene sammen og fest de sammen med en tannpirker eller knyt dem sammen med en hyssing.
- Stek filetene i litt smør på middels varme slik at de får en brun overflate. La filetene ettersteke på svak varme til de er gjennomstekte.
- Del potetene i skiver. Stek potetskivene i smør til de er gylne. Legg over på et serveringsfat. Hold det varmt.
- La grønnsakene frese på middels varme i 5-10 minutter i smør. Krydre grønnsakene og legg oppå potetskivene.
Server kyllingfiletene på en seng av potetskiver og grønnsaker.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 279.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG