I 2024 byr vi på 6 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Er det franske kjøkken dødt? Noen toppkokker mener det
Macrons regjering ønsker at Frankrikes unge kokker skal finpusse sitt håndverk utenlands. Holder ikke det franske kjøkken koken lenger?
Burgundprisene er symbol på den nye globale ustabiliteten
Den sterke økningen i vinprisene – av og til avbrutt av en liten nedgang – er en trend som gjelder i høyeste grad for Burgund, og vil gjenta seg i framtiden. Den katastrofale 2024-årgangen for Burgund vil garantert sende prisene oppover.
Økende finesse i et hav av rosé
Languedoc er en vinregion kjent for sitt mangfold, sine blandingsviner, innimellom varmt krydret og med høy alkohol, og ikke minst gode priser. Med 38 ulike appellasjoner kan regionen virke noe forvirrende, men de beveger seg i samme retning.
Delamain - 200 år i Grande Champagnes tjeneste
Cognacs sentmodnende grand cru Grande Champagne spiller selvsagt hovedrollen når 200 års jubileet skal markeres.
Lekenhet på norsk-amerikansk
Med Poppy lover Xuseen og Thomas Ramse-Miskell fargerikt mangfold, nytelse og glede, og at det alltid er en colada og en frozen på menyen.
Skatteparadis for druer
Kypros med sin minst 5000 år lange vintradisjon, er i dag et veldig spennende vinland med spektakulære høytliggende terrasserte vinmarker med upodete vinstokker og satsning på egenartede lokale druesorter.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
NB Issuu har nye regler for innhold som kan "støte" (i vårt tilfelle alkohol), derfor blir du bedt om å registrere deg, det holder at du gjør dette en gang (når du lagrer innloggingen)
Her kan du lese tidligere utgaver av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 19. november 2024