I 2023 byr vi på 8 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Taco med en grønn tvist:
Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av verdens beste kvinnelige kokk, Elena Reygadas. Men det er ikke en vegetarrestaurant.
Ikke bare sterkt, men også komplekst og aromatisk:
Det er beskrivelsen av ideen bak Håbrann chilisauser som er laget av norskdyrket chili.
Kopperkjele må til for ekte carnitas:
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat.
Meksikansk mat gjort «feil» - på den gode måten:
I spissen av den nordiske tolkningen av det meksikanske står kjøkkensjef på oslorestauranten Katla, Atli Már Yngvason.
Fortjener et liv i rampelyset:
Guadeloupe lever i skyggen av Martinique. Den gir likevel rom som er diskret, men likevel rik i smak og ikke minst variasjon. Absolutt noe å søke etter.
Stadig rødere:
Alsace trykker pinot noir til brystet, som svar på klimaendringene og markedets behov. Men også druer som syrah er allerede under vurdering.
Michelin-yndling på rekordtid:
95 prosent av det (lille) Thibaud Boudignon lager, havner på en Michelin-restaurant i Frankrike, deriblant 26 trestjerneres vinkart. Renomméet er så sterkt som det kan bli.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
NB Issuu har nye regler for innhold som kan "støte" (i vårt tilfelle alkohol), derfor blir du bedt om å registrere deg, det holder at du gjør dette en gang (når du lagrer innloggingen)
Her kan du lese tidligere utgaver av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 7. november 2023