Nytt Norlandia i Årjäng

Norlandia skal åpne sitt tiende hotell i Sverige. I desember åpner et helt nytt hotell i Årjäng sentrum.
Redaksjonen
23 November 2007 - 11:30

Norlandia Årjäng Hotell blir navnet på hotellet. Det skal drives i en franshiseavtale med den norske hotellkjeden. Det er Årjäng kommune og rundt 70 investorer fra området som står bak satsingen.
 
Etterlengtet
- Det er et veldig etterlengtet tilbud til regionen. Både for kommunen, industrien og i den private sektoren. Nå fylles et tomrom etter mange års behov etter et moderne hotell. Årjäng fikk nettopp prisen Årets handelskommune i Sverige, sier kommunalrådmann Kjell Ericsson.
 
- Det virker som det er en stor oppslutning i regionen, og at man ser viktigheten av den økende grensehandelen. En strategisk bra plass for Norlandiakjeden, sier administrerende direktør i Norlandia, Fredrik Larsson.
 
62 rom
Det blir 62 rom og moderne konferanselokaler for inntil 80 personer, dessuten kommer hotellet til å satse på golf- og bilservicepakker, shoppingtilbud og å rette seg mot fritidsmarkedet. Hotellet er også tilknyttet både basseng- og bowlingbane, noe som gir gode forutsetninger for aktiviteter for hotellets gjester.
 
Hotellets restaurant skal servere frokost, lunsj og a la carte. Siden hotellet ligger midt i sentrum og i direkte tilknytning till E18, tyder mye på at kundegrunnlaget er bra.
 
- Vi har allerede mange bookinger og forespørsler, sier hotelldirektør Inga Vogt til Boarding.no.
 
Hun skal drive hotellet sammen med sin mann og datter; Reinhold og Angelica Vogt, sistnevnte som restaurantsjef.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare
Dagens rett

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare

Det er lørdag og kvinnedag - og dagen du skal skjemme bort din kjære - eller deg selv med en ekstra god hovedrett og en dessert som går i en annen mage.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak hundrevis av viner på Rieslingmessen 2025
Matkurs og vinkurs
Vinmesse 07. mai i Oslo

Smak hundrevis av viner på Rieslingmessen 2025

Bli med på en smakfull vinopplevelse hvor du får smake viner fra noen av verdens beste rieslingprodusenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her