Nytt Norlandia i Årjäng

Norlandia skal åpne sitt tiende hotell i Sverige. I desember åpner et helt nytt hotell i Årjäng sentrum.
Redaksjonen
23 November 2007 - 12:30

Norlandia Årjäng Hotell blir navnet på hotellet. Det skal drives i en franshiseavtale med den norske hotellkjeden. Det er Årjäng kommune og rundt 70 investorer fra området som står bak satsingen.
 
Etterlengtet
- Det er et veldig etterlengtet tilbud til regionen. Både for kommunen, industrien og i den private sektoren. Nå fylles et tomrom etter mange års behov etter et moderne hotell. Årjäng fikk nettopp prisen Årets handelskommune i Sverige, sier kommunalrådmann Kjell Ericsson.
 
- Det virker som det er en stor oppslutning i regionen, og at man ser viktigheten av den økende grensehandelen. En strategisk bra plass for Norlandiakjeden, sier administrerende direktør i Norlandia, Fredrik Larsson.
 
62 rom
Det blir 62 rom og moderne konferanselokaler for inntil 80 personer, dessuten kommer hotellet til å satse på golf- og bilservicepakker, shoppingtilbud og å rette seg mot fritidsmarkedet. Hotellet er også tilknyttet både basseng- og bowlingbane, noe som gir gode forutsetninger for aktiviteter for hotellets gjester.
 
Hotellets restaurant skal servere frokost, lunsj og a la carte. Siden hotellet ligger midt i sentrum og i direkte tilknytning till E18, tyder mye på at kundegrunnlaget er bra.
 
- Vi har allerede mange bookinger og forespørsler, sier hotelldirektør Inga Vogt til Boarding.no.
 
Hun skal drive hotellet sammen med sin mann og datter; Reinhold og Angelica Vogt, sistnevnte som restaurantsjef.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her