Abonnementet fornyes automatisk og kan sies opp når som helst.
Spørsmål angående abonnement? Kontakt oss på klubb@aperitif.no, eller sjekk siden for ofte stilte spørsmål her.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Abonnementet fornyes automatisk og kan sies opp når som helst.
Spørsmål angående abonnement? Kontakt oss på klubb@aperitif.no, eller sjekk siden for ofte stilte spørsmål her.
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDe første 700 vinene blant januarnyhetene er testet, og det lover godt for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset.
Les hele sakenSamtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.
Les hele sakenDu kan bruke rester av kjøtt - saltet eller røykt - det varmer godt for både kropp, sjel og lommebok.
Les hele sakenTorsk er en sikker vinner fra fiskedisk eller fryseboks. Når den får følge av en smaksrik "paella" basert på det du har i kjøleskapet, er seieren sikret.
Les hele sakenDe første 700 vinene blant januarnyhetene er testet, og det lover godt for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset.
Les hele sakenSamtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.
Les hele sakenFredagstacoen har har nesten blitt hellig her i Norge, og mange koser seg kanskje med et glass vin på fredagskvelden. Hvilken vin velger vi da til taco?
Les hele sakenDa snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.
Les hele sakenBli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.
Les hele sakenDu kan bruke rester av kjøtt - saltet eller røykt - det varmer godt for både kropp, sjel og lommebok.
Les hele saken