Ofte stilte spørsmål

10 Oktober 2018 - 15:20

Nedenfor besvares ofte stilte spørsmål knyttet til abonnement, innlogging, Apéritif magasinet og mye mer!

Glemt passord
Har du glemt passordet ditt? Da kan du gå til innlogging, skrive inn epostadressen din og trykk på glemt passord. Du vil da få en epost fra oss hvor du får et midlertidig passord. OBS! Sjekk i spam eller søppelpost om det tar lang tid. 

Mottar ikke Magasinet

Har du sørget for å legge inn riktig adresse? Vi bruker Helt Hjem til å levere Magasinet hjem til deg, og det er derfor viktig at du har ført riktig adresse. OBS: Vi leverer ikke til postbokser!

Om du er usikker på om du har lagt inn riktig adresse så sender du en mail til klubb@aperitif.no med fullt navn, eposten som er knyttet til abonnementet ditt og full adresse.

Angrerett
Da du bestilte abonnementet i Apéritifs Mat- og vinklubb, fikk du tilsendt et angrefristskjema som gir deg 14 dagers rett til å si opp abonnementet. Det betyr at beløpet du har innbetalt blir refundert til deg minus transaksjonskostnader. Angrefristen gjelder ikke hvis du har tatt tjenesten i bruk, altså lest artikler på aperitif.no som kun er forbeholdt abonnenter, lastet ned magasinet Apéritif eller benyttet deg av rabatter hos våre partnere. 

Problemer med innlogging/ Får ikke lest artikler

Det er ofte to grunner for at man ikke får lest artikler. Den første grunnen er at man ikke er innlogget. Sjekk derfor at du er innlogget og at du er innlogget på riktig bruker.

Den andre grunnen er at abonnementet ditt er gått ut. Sjekk derfor om du har et aktivt abonnement. Det kan du se på www.aperitif.no/minside/profil.

Om du skulle være innlogget på riktig profil og ha et aktivt abonnement så anbefales det at du logger ut og inn igjen. Funker ikke dette så kontakter du oss på klubb@aperitif.no

Hvor ofte betaler du?
Abonnementet er løpende og fornyes automatisk frem til det blir oppsagt av deg.

Hvordan avslutter jeg mitt abonnement?
Et abonnement løper til du selv sier det opp. Det vil løpe ut etter den perioden du sier opp i. Perioden det er betalt for, er ikke-refunderbar. Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Du sier opp abonnementet selv her: www.aperitif.no/minside/medlemskap. Under "Skal fornyes" endrer du fra Ja til Nei.

Abonnementet fornyer seg ikke?

Det hender iblant at abonnementet ikke fornyer seg. Apéritif har kun lov til å forsøke å fornye abonnementet et viss antall ganger før abonnementet avsluttes. Grunner for at abonnementet ikke fornyes er: Abonnementet er avsluttet (se over på "Si opp abonnement"), kortet har ikke dekning eller at kortet er utløpt.

Det positive er at man lett kan starte abonnementet sitt igjen. Dette kan du gjøre på www.aperitif.no/minside/profil.

Hvordan kan jeg endre mitt abonnement?
Det gjør du enkelt ved å klikke deg inn på din profil her: Aperitif.no . Her kan du endre abonnementet og betalingsmetode (kortet). Når du endrer abonnementet, vil du motta betalingsinformasjon til det nye abonnementet ditt på epost. Vær obs på at det nye abonnementet trer i kraft på det gamle abonnementets sluttdato.

Abonnement på tilbud – rabattert pris
Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter 1 måned hvis du har månedsabonnement og etter ett år hvis du har Standard - eller Kompleattabonnement. Du står fritt til å kansellere, men det må gjøres før fornyelsenDu sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Brukernavn og passord
Når du bestiller abonnement, legger du inn brukernavn, din epostadresse, og et fritt valgt passord.

Hvis du skifter epostadresse, går du inn på Mine sider og til fanen Mat- og vinklubb og endrer epostadresse. Samme sted kan du også endre passord.

Rabatt på kurs og arrangementer

Som betalende abonnent får du rabatt på våre kurs. Rabatten får du automatisk ved kjøp av kurs når du er logget inn på Mine sider. Du kan kjøpe to billetter til rabattert pris. Antall over dette belastes full pris. For spørsmål om kurs, send epost til kurs@aperitif.no.

Nyhetsbrev avmelding

Om du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev så kan det avsluttes på to ulike måter. Den ene er å klikke på "avmelding" knappen nederst på nyhetsbrevet, men merk at dette kun melder deg av det gjeldende nyhetsbrevet. Dvs at om du melder deg av "Dagens rett" så er det kun dette nyhetsbrevet du ikke lenger vil motta.

For å melde deg av flere nyhetsbrev samtidig så gjør du det ved å gå til www.aperitif.no/nyhetsbrev og under "Meld deg på her" så skal du se en oversikt over alle nyhetsbrevene du mottar. Her kan du avregistrere deg på de nyhetsbrevene du ikke lenger vil motta og klikke på "Lagre". OBS! Sørg for at det er samme epostadresse som du mottar nyhetsbrevene på som står der.

Kjøp fra samarbeidspartnere 

Vinglass fra Jancis Robinson: Kjøp av glass foregår på Symposiumwines' nettsider: https://shop.symposiumwines.no/ Du finner rabattkoden din i velkomstbrevet. Du velger de produktene du ønsker å kjøpe og går til handlekurven. Der finner du et felt med følgende tekst: "Har du en rabattkode? Legg inn koden. Trykk her for å bruke" og gå til betaling.

Personvern og cookies

Her kan du lese vår personvernerklæring

 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver
+
Tester
Test av 50 Beaujolais nouveau 2024

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver

2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Karaktersterke viner fra utenfor det gode selskap
+
Godbiter i pollisten

Karaktersterke viner fra utenfor det gode selskap

Men fra vinbønder med begge beina godt plantet i tradisjonen for kvalitet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver
+
Tester
Test av 50 Beaujolais nouveau 2024

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver

2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er nå du skal bake ekte engelsk christmas cake, så får den godgjort seg til julaften
Ukens kake
Christmas cake

Det er nå du skal bake ekte engelsk christmas cake, så får den godgjort seg til julaften

Denne kraftpakken av en julekake kommer du til å ha glede av hele julen. Kanskje også neste jul. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her