Helt nord i Italia, i hjertet av Piemonte, ligger Asti. Et mekka for mat -og vininteresserte verden over. De mest anerkjente druene herfra er barbera og moscato, men også mindre kjente druetyper som uvalino er med på å gjøre Asti til et av de mest spennende vinområdene i denne delen av Italia.
Barbera-fest
Det er Giorgio Gozzelino, en av de mest fremtredende ønologene i Asti og vinmaker hos Cascina Castlet som skal lede oss gjennom et par timer med italiensk vinkunst. Giorgio er en foregangsmann når det gjelder bruk av appasimento-metoden i Piemonte samt den første vinmaker som lagde vin på 100 prosent uvalino.
Denne kvelden byr Giorgio på skikkelig barbera-fest når vi skal smake oss gjennom viner fra 2000-årgangen opp til i dag, ikke minst får vi også en helt unik mulighet til å smake vin laget bare av uvalino-druen.
Gå ikke glipp av denne sjeldne muligheten - ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære på en super smaking!