Dato og tid: Onsdag 28. august 2013, kl. 17.00 - ca. 22.00
Pris: kroner 1850,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi - Hovedavdelingen, Maridalsveien 87, bygg 7, 0461 Oslo.
Kollektivt: Buss 28 eller 55 til Vøyenbrua - 2 min gange derifra.
OBS: Kun 32 plasser.
Avbestillingsfrist: 18.08.13 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
• Dette kurset holdes også den 27. august
Lær å lage perfekt fisk som kokkene på Kulinarisk Akademi
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med Norges beste kokker
Etter dette kurset vil du være en perfekt fiskekokk, for her lærer du alt om de forskjellige metodene profesjonelle kokker bruker for å varmebehandle fisk.
Vi tar for oss sprøsteking med og uten skinn, posjering, baking og confitering, samt ulike speketeknikker.
Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykkningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.
Vi skal også lage noen gode sauser som passer perfekt til fisk, og alle får anledning til å smake på produktet man lager i kombinasjon med saus underveis i kurset.
Etter endt kjøkkentjeneste blir du servert et fiskemåltid laget av KAs kokker med temaet moderne koketeknikk, hvor vi oppsummerer kveldens økt.
Her får du førstehånds erfaring med teknikker, behandling av råvarene, temperaturer og hvordan du kan trylle frem de lekreste retter slik at du kan imponere dine kjære med dine kokekunster.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="KA">Les mer om Kulinarisk Akademi og hva du får oppleve nedenfor
Kursavgiften dekker følgende:
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Lær av Norges beste kokker
Dette spennende Franske matkurset blir ledet av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi.
Kulinarisk Akademi (KA) er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. KA har som mål å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke.
Det være seg Hotell- og restaurantbransjen, mat/drikkeimport og måltidsindustri, vinkelnere, produktutviklere, designere, hoteller, kantiner og småskalaprodusenter
KA er også til for de mange matelskere, hobbykokker og mennesker som ønsker å foredle sin lidenskap for mat og drikke.
Meld deg på via påmeldingslenken ovenfor
Historiske omgivelser, tøft, rustikt og ultramoderne
I moderne lokaler som har beholdt sin rustikke sjarme med stor takhøyde og tegelstensvegger, tilbyr noen av landets ledende kapasiteter innen mat og drikke en unik opplevelse for alle som vet å sette pris de kulinariske gleder.
Sentralt beliggende i Maridalsveien 87 i Oslo disponerer KA 1000 kvadratmeter som er skreddersydd for arrangementer der mat og drikke spiller hovedrollen.
Her sørger et topp moderne kjøkken i kombinasjon med tradisjonsrike omgivelser for utsøkte møter mellom mat og mennesker.
Meld deg på via påmeldingslenken ovenfor
Kulinarisk i Mathallen
Nylig åpnet Kulinarisk Akademi sin nye avdeling i 2. etasje i Mathallen, som ligger sentralt plassert på Vulkan-området i Maridalsveien 17 A i Oslo.
Tre splitter nye kurslokaler er klare for å ta i mot mindre grupper for kurs og aktiviteter, fra 8 - 30 personer på matkurs til 60 - 100 personer på tilpassede arrangementer.
Her vil du også finne en rekke spennende, gjerne noe kortere, kurs over forskjellige temaer som supplerer de tradisjonelle dyptgående matkursene over en hel kveld som fortsatt vil bli hold ved hovedavdelingen.