Har du lyst til å lære mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til deilige retter, selvfølgelig med utsøkt drikke som følge?
De lekreste nordiske retter med øl
Under kveldens spennende kurs på øl og mat i kombinasjon skal vi innom både fisk, skalldyr, kjøtt og dessert, både hva som passer til av ulike ølsorter og hvordan vi kan bruke øl i matlagingen.
Med øl er det litt andre regler som spiller inn under de ulike prosessene enn med vin, og det finnes råvarer som er mer mottakelig for møtet med øl som du vil oppleve gjennom kvelden.
Det finnes tross alt 800 forskjellige smakkomponenter i øl, og med så mye interesse rundt øl og flere, spennende norske bryggerier er det på høy tid at vi setter fokus på norsk øl og nordisk mat i kombinasjon
Kokkene ved Kulinarisk Akademi har finpolert sine beste oppskrifter til kurset, og her får du førstehånds erfaring med teknikker, behandling av råvarene, temperaturer og hvordan du kan trylle frem de lekreste retter slik at du kan imponere dine kjære med dine kokekunster.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her
Smakfullt program
Mat er stolthet, stolthet over gode råvarer.
Lys, temperatur og klima påvirker ikke bare oss mennesker men også maten. Produktet skal smake av voksested, opprinnelse, kjærlighet og tid.
Deltakerne deles opp i fire grupper, som i fellesskap lager de lekreste retter ut av delikatessene. I tillegg får du oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene
Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode drikkevarer.
Dette blir gøy...
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her
Lær av Norges beste kokker
Dette spennende kokkekurset blir ledet av noen av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi.
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="KA">Kulinarisk Akademi og kveldens dyktige kokker her (klikk).
Kursavgiften dekker følgende:
• (klikk)
• Dette kurset holdes også mandag 17. september
OBS: Kun 32 plasser.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 02.09.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Kulinarisk høyborg
Kulinarisk Akademi (KA) er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. KA har som mål å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke.
Det være seg Hotell- og restaurantbransjen, mat/drikkeimport og måltidsindustri, vinkelnere, produktutviklere, designere, hoteller, kantiner og småskalaprodusenter
KA er også til for de mange matelskere, hobbykokker og mennesker som ønsker å foredle sin lidenskap for mat og drikke.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her
Historiske omgivelser, tøft, rustikt og ultramoderne
I moderne lokaler som har beholdt sin rustikke sjarme med stor takhøyde og tegelstensvegger, tilbyr noen av landets ledende kapasiteter innen mat og drikke en unik opplevelse for alle som vet å sette pris de kulinariske gleder.
Sentralt beliggende i Maridalsveien 87 i Oslo disponerer KA 1000 kvadratmeter som er skreddersydd for arrangementer der mat og drikke spiller hovedrollen.
Her sørger et topp moderne kjøkken i kombinasjon med tradisjonsrike omgivelser for utsøkte møter mellom mat og mennesker.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her
Kulinarisk i Mathallen
Nylig åpnet Kulinarisk Akademi sin nye avdeling i 2. etasje i Mathallen, som ligger sentralt plassert på Vulkan-området i Maridalsveien 17 A i Oslo.
Tre splitter nye kurslokaler er klare for å ta i mot mindre grupper for kurs og aktiviteter, fra 8 - 30 personer på matkurs til 60 - 100 personer på tilpassede arrangementer.
Her vil du også finne en rekke spennende, gjerne noe kortere, kurs over forskjellige temaer som supplerer de tradisjonelle dyptgående matkursene over en hel kveld som fortsatt vil bli hold ved hovedavdelingen.