Dato og tid: Onsdag 17. april 2013, kl. 17.00 - 20.30
Pris: kroner 995,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen (2. etg), Maridalsveien 17 A, 0172 Oslo.
Kollektivt: Buss 34 eller 54 til Møllerveien/ Telthusbakken - 2 min gange derifra.
OBS: Kun 22 plasser.
Avbestillingsfrist: 01.03.13 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
• Dette kurset holdes også den 20. april
Bli en italiensk mesterkokk
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med Norges beste kokker.
I nye flotte lokaler i Mathallen i Oslo, er du selv med på å koke opp en storm i dette italienske matkurset.
Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i to av grunnpilarene innen italiensk mattradisjoner - pizza og pasta.
Vi starter med pizzaen og lager våre egne pizzadeiger og sauser helt fra bunnen av, lager våre egne pizzaer og nyter disse idet vi går over i pastaens verden.
Her får du lære hvordan du enkelt kan lage din egen pasta, og du lærer hvordan du lager delikatesser slik som vermicelli, linguini, tagliatelle, papardelle, cannelloni, lasagne med urter, raviloli og agnelloti.
Vi fokuserer på teknikken bak de ulike pastaene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem. Pastaen du lager får du selvfølgelig med deg hjem på slutten av kurset.
Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage pizza og pasta under kyndig veiledning av Norges beste kokker.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="KA">Les mer om Kulinarisk Akademi og hva du får oppleve nedenfor
Kursavgiften dekker følgende:
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Lær av Norges beste kokker
Dette spennende pizza- og pastakurset blir ledet av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi.
Kulinarisk Akademi (KA) er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. KA har som mål å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke.
Det være seg Hotell- og restaurantbransjen, mat/drikkeimport og måltidsindustri, vinkelnere, produktutviklere, designere, hoteller, kantiner og småskalaprodusenter
KA er også til for de mange matelskere, hobbykokker og mennesker som ønsker å foredle sin lidenskap for mat og drikke.
Meld deg på via påmeldingslenken ovenfor
Historiske omgivelser, tøft, rustikt og ultramoderne
I moderne lokaler som har beholdt sin rustikke sjarme med stor takhøyde og tegelstensvegger, tilbyr noen av landets ledende kapasiteter innen mat og drikke en unik opplevelse for alle som vet å sette pris de kulinariske gleder.
Sentralt beliggende i Maridalsveien 87 i Oslo disponerer KA 1000 kvadratmeter som er skreddersydd for arrangementer der mat og drikke spiller hovedrollen.
Her sørger et topp moderne kjøkken i kombinasjon med tradisjonsrike omgivelser for utsøkte møter mellom mat og mennesker.
Meld deg på via påmeldingslenken ovenfor
Kulinarisk i Mathallen
Nylig åpnet Kulinarisk Akademi sin nye avdeling i 2. etasje i Mathallen, som ligger sentralt plassert på Vulkan-området i Maridalsveien 17 A i Oslo.
Tre splitter nye kurslokaler er klare for å ta i mot mindre grupper for kurs og aktiviteter, fra 8 - 30 personer på matkurs til 60 - 100 personer på tilpassede arrangementer.
Her vil du også finne en rekke spennende, gjerne noe kortere, kurs over forskjellige temaer som supplerer de tradisjonelle dyptgående matkursene over en hel kveld som fortsatt vil bli hold ved hovedavdelingen.