Dato og tid: Onsdag 12. februar 2014, kl. 17.00 - ca. 22.00
Pris: kroner 1850,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi - Hovedavdelingen, Maridalsveien 87, bygg 7, 0461 Oslo.
Kollektivt: Buss 28 eller 55 til Vøyenbrua - 2 min gange derifra.
OBS: Kun 32 plasser.
Avbestillingsfrist: 26.01.14 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Dette kurset holdes også den 11. februar
Lær å lage perfekt fisk som kokkene på Kulinarisk Akademi
Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med Norges beste kokker
Etter dette kurset vil du være en perfekt fiskekokk, for her lærer du alt om de forskjellige metodene profesjonelle kokker bruker for å varmebehandle fisk.
Vi tar for oss sprøsteking med og uten skinn, posjering, baking og confitering, samt ulike speketeknikker.
Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykkningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.
Vi skal også lage noen gode sauser som passer perfekt til fisk, og alle får anledning til å smake på produktet man lager i kombinasjon med saus underveis i kurset.
Etter endt kjøkkentjeneste blir du servert et fiskemåltid laget av KAs kokker med temaet moderne koketeknikk, hvor vi oppsummerer kveldens økt.
Her får du førstehånds erfaring med teknikker, behandling av råvarene, temperaturer og hvordan du kan trylle frem de lekreste retter slik at du kan imponere dine kjære med dine kokekunster.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="KA">Les mer om Kulinarisk Akademi og hva du får oppleve nedenfor
Kursavgiften dekker følgende:
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Få førstehånds tips om nye kurs
Her kan du bestille gavekort på kurs
Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på
Kulinarisk høyborg
Dette spennende matkurset blir ledet av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi (KA).
KA er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke.
Det har som mål å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for de mange matelskere, hobbykokker og mennesker som ønsker å foredle sin lidenskap for mat og drikke. Derfor har Apéritif valgt å samarbeide med KA.
Akademiets hovedavdeling ligger i Maridalsveien 87 i Oslo.
KA har også en avdeling i Mathallen. Den ligger på Vulkan-området i Maridalsveien 17 A i Oslo.