Denne oppskriften utnytter dessuten en ressurs vi har en tendens til å kaste - brød som har sett sine bedre dager. Med hvitløkssmør, pesto, saftige tomater, mozzarella og kylling samt en tur innom grillen, får brødet nytt liv.
Dagens rett
Foto: (Mariha-kitchen)
Kombinasjonen av kylling, mozzarella, tomat og pesto er vel testet ut - også som smørbrød
Når du har lyst på pizza, men ikke har tid er dette løsningen.
25 August 2024 - 23:00
Lunt eller grillet kyllingsmørbrød med pesto, mozzarella og tomat
Fremgangsmåte
- Stek kyllingfileten i olje i en panne.
- Dryss over salt og pepper.
- La hvile før du skjærer den i skiver.
- Skjær mozzarella, tomater og rødløk i skiver.
- Grill eller rist brødskiver.
- Ha på hvitløkssmør på de varme skivene.
- Fordel kylling, mozzarella og tomater på halvparten av brødskivene.
- Smør over pestoen og legg på rødløkskiver.
- Topp med de siste brødskivene.
- Du kan gratinere smørbrødene raskt i ovn ved 250 grader om du ønsker et lunere smørbrød og med smeltet ost.
- Dryss evt frisk oregano på toppen.
Tips: Om du vil lage smørbrødet vegetarisk, er det like godt uten kylling.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå