I 20 år har Apéritifs redaktør Aase E. Jacobsen signert to ukentlige og veldig populære spalter, Ukens vin og Godbiter i pollisten. I 2020 kom nok en spalte til, eksklusive godbiter for abonnenter, altså en +-sak, omtale av viner med de aller mest begrensete volumene. Samtidig er Ukens vin-spalten blitt +-sak, det betyr at det nå kun er abonnentene som får lese disse vintipsene.
Ukens vin er vintips i en rimeligere prisklasse. Godbiter i pollisten er litt dyrere viner som det er mer begrenset tilgang på. Og tilgangen til denne spalten får du to døgn før alle andre.
Hvorfor abonnere?
Det er ikke hvilke som helst viner som velges ut til disse omtalene. Aase smaker 8-10.000 viner i året og har ikke bare en veltrent gane, men også sans for det lille ekstra når det gjelder hva som er et godt kjøp.
Veldig ofte blir vinene utsolgt raskt. Ved å være medlem, får du tilgang til artiklene før alle andre, og du kan sikre deg de beste kjøpene.