I denne oppskriften som har hentet inspirasjon fra Navarra i Nord-Spania, får lammekotelettene trekke til seg gode smaker fra tilbehøret. Derfor er det ikke nødvendig med saus - godt brød eller poteter holder i massevis.
Dagens rett
Lammekoteletter Navarra

Foto: (matprat.no)
Fikk du ikke nok lam i påsken, lag en super rett som disse lammekotelettene
Lammekoteletter kan vi spise hele året, siden tilgangen er blitt mye bedre. Dessuten er de et utmerket alternativ til fredagskosen.
13 April 2023 - 23:00
Lammekoteletter Navarra

Fremgangsmåte
- Hakk løken og skjær skinken i terninger. Finhakk hvitløken og persillen.
- Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek ca. 2 minutter på hver side.
- Ta dem ut av stekepannen.
- Surr røykt paprikapulver, skinke, løk, tomater, hvitløk, persille og sitronskall i pannen ca. 5 minutter.
- Legg kotelettene tilbake i pannen og la det hele godgjøre seg i ca. 5 minutter.
Server med godt brød eller poteter.
Her har du andre forslag til retter med lammekoteletter
Mange lekre retter med koteletter finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
Forsiden akkurat nå