Oppskriften er laget for (Ooni) gassgrill, men kan fint lages på annen type grill eller i vanlig stekeovn.
Hvis du steker kaken for hardt eller for lenge, blir den til kjeks (cookie), så stopp i tide for å få en seig, men ikke bløt midte.
Oppskriften er laget for (Ooni) gassgrill, men kan fint lages på annen type grill eller i vanlig stekeovn.
Hvis du steker kaken for hardt eller for lenge, blir den til kjeks (cookie), så stopp i tide for å få en seig, men ikke bløt midte.
Tips: Kaken kan lages i stekeovn (ved 175 grader i 30 minutter) eller vanlig grill med lokk i 10-15 minutter).
Tips: Hvis den serveres varm, la kaken hvile i 5 minutter før den skjæres i skiver, og topp med en skje med iskrem.
Tips: Hvis du foretrekker en sprøere kake, la den nå romtemperatur, skjær deretter i skiver (ettersom den avkjøles, vil den stivne) og overfør til en beholder for å avkjøle i minst én time før den skjæres i skiver og serveres.
Lyst til å bake en annen sjokoladekake byr i på mange flere