Matkurs og vinkurs

Onlinekurs

Lær om vin, øl og cocktails med Apéritifs onlinekurs

Lær om vin, øl og cocktails med Apéritifs onlinekurs

Nå kan du i ro og mak hjemme og når det passer deg, følge Apéritifs onlinekurs. Foreløpig kan du velge mellom tre forskjellige temaer - bobler, øl og drinker. Og dette er bare begynnelsen. Gled deg til mye ny lærdom i tiden fremover.
01 Januar 2021 - 19:00

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Se rabatten lenger ned på siden.

Etter nesten et år med begrenset kontakt til andre mennesker og til tider nærmest eremitt-tilværelse, ser vi alle behovet for å finne andre måter å dele opplevelser på. Mange har gått inn og ut av karantene så godt som kontinuerlig, og andre føler seg ikke trygge "i det fri", tross smittevernstiltak. Dessuten er det jo
uansett ikke noe som kan måle seg med komforten i eget hjem.

Du bestemmer tid og sted

For å gi alle en anledning til å delta på kursene våre, og uansett hvor i landet du måtte bo, har vi gleden å nå kunne tilby deg et ny møteplass - Apéritifs onlinekurs. Her vil vi jevnlig produsere en rekke ulike kurs som vil finne sted på nett, og som du selv kan velge når du vil være med på.

..du kan velge om du vil kjøpe inn produktene som smakes, eller om du kun vil være tilskuer og ta inn lærdommen.

Kursene vil dekke alt fra viner til cocktails, og du kan velge om du vil kjøpe inn produktene som smakes, eller om du kun vil være tilskuer og ta inn lærdommen. Kursene vil nemlig være minst like nyttige om du velger å ikke fysisk lage eller smake vinene, drinkene eller rettene der og da.

Alt du kan komme til å trenge av utstyr, råvarer og produkter, vil du finne listet opp under de individuelle kursene. Vi har kun valgt produkter av god kvalitet som er lett tilgjengelig enten på butikken eller i de fleste pol for at det skal være enklest mulig for deg å delta.

Slik deltar du

Alt du trenger å gjøre for å delta på et av videokursene våre, er å kjøpe billett som normalt til våre arrangementer. Du vil da få tilsendt en kvittering med lenke til kurset og en kode som du kan bruke akkurat når du måtte ønske innen 4  dager. Merk dog at denne koden er din personlige, og ikke kan sendes til andre. Kursene kan vises på alt av mobiltelefoner og nettbrett, eller på PC-en.

Så da er det bare å finne frem det du måtte trenge av utstyr og råvarer, og sette deg til rette foran skjermen. Du trenger ikke engang skifte kosebuksen eller kosekroken.

Bare hør her:

 


Og her er de lærerike kursene du bare må få med deg

Lær forskjellen på prosecco, cava og champagne

Lise2_edit.webp [56.70 KB]
Ingen festlig anledning er komplett uten en flaske bobler. Men skal du velge champagne, cava eller prosecco, og hva er egentlig forskjellen? Her kan du smake deg gjennom alle tre variantene, og bli skolert og lære noen fancy ord i samme slengen.

 

Smak og lær om fantastisk gode øl

Julie2_edit.webp [57.27 KB]
Hvis du mot formodning trenger en god grunn til å kjøpe inn fire deilige, tidløse øl, har du den her. Smak dem sammen med kursets foredragsholder mens du lærer det du trenger å vite om øl, og om de fire klassiske ølstilene tysk hveteøl, IPA, belgisk strong ale og porter.

 

Lær å lage de lekreste gindrinker

oystein5_edit.webp [59.78 KB]
Gin kan brukes til så mye mer enn gin & tonic. Av en flaske gin kan du lage både gin fizz og espresso martini  - og mye mer. I dette videokurset lærer du å lage 5 populære, klassiske drinker til perfeksjon.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En slik fiskerett vil alle ha
Dagens rett
Torskegryte med sitron og pinjekjerner

En slik fiskerett vil alle ha

Torsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her