Lær å lage de lekreste gindrinker - Onlinekurs
Onlinekurs drinker

Lær å lage de lekreste gindrinker - Onlinekurs

Gin kan brukes til så mye mer enn gin & tonic. Av en flaske gin kan du lage både gin fizz og espresso martini  - og mye mer. I dette videokurset lærer du å lage 5 drinker til perfeksjon.
27 Desember 2020 - 16:43

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

En klassisk drink som har fått en ny storhetstid de siste årene, er gin & tonic. Ofte blir den tilberedt etter mottoet "en dæsj gin, fyll på tonic", men vil du ha den perfekt, er nok ikke dette rette veien å gå. Som del av vår digitale satsning på onlinekurs, gir vi deg muligheten til å lære å lage både profesjonelle gin & tonics samt flere andre gindrinker hjemme på eget kjøkken- eller stuebord.

Apéritif arrangerer drinkkurs i samarbeid med Flyttbar, et team profesjonelle bartendere som alle har lang fartstid i bransjen. Nå får du mulighet til å delta på disse populære kursene fra din egen stue - via tv, pc eller mobil.

Flyttbars Øystein Olsen Eggen guider deg gjennom oppbygningen av 5 deilige og velkjente gindrinker som alle vil imponere. 

I løpet av kurset vil du lære om både om ulike typer glass, hvordan du skal bruke en shaker, hva uttrykket "navy strength gin" betyr, hvilken garnityr du skal bruke, og mye mer. Etter en times videokursing sitter du igjen igjen med haugevis av kunnskap, og ikke minst 5 lekre drinker.

Du kan velge om du vil kjøpe inn produktene som smakes, eller om du kun vil være tilskuer og ta inn lærdommen.

Du kan velge om du vil kjøpe inn produktene og lage én eller flere av drinkene sammen med Øystein, eller om du kun vil være tilskuer og ta inn lærdommen. Dersom du ønsker å lage drinkene hjemme, har vi satt sammen en liste over alt du trenger. Alt er ting du kan få tak i på butikken, mens alkoholen er i basisutvalget hos Vinmonopolet og vil derfor være å finne på de fleste pol.

Råvarer:
Gin - F.eks. Tanqueray London Dry Gin
Navy strength gin - F.eks.  Hernø Navy Strength (kan erstattes med vanlig gin)
Kaffelikør - F.eks. Kahlua
Campari - F.eks. Campari Bitter
Søt vermut - F.eks. Cocchi Vermouth di Torino
Tørr vermut - F.eks.  Noilly-Prat Original Dry
Appelsinbitter - F.eks.  Angostura Orange Bitter (kan sløyfes)

Tonic - F.eks. Fever Tree Premium Indian Tonic Water (fås kjøpt på større matbutikker)
Sodavann
1 egg
Sitron
Sukkerlake - Her kan du se hvordan det lages
Espresso - Her kan du bruke nespresso e.l.
Isbiter

Garnityr:
Stjerneanis
Appelsin
Kaffebønner

Utstyr:
Målebeger
Potetskreller
Røreglass/shaker - f.eks. syltetøyglass
Finmasket sil - f.eks. tesil
Glass

 



Her kan du se hva som trengs for de individuelle drinkene:


Når du har kjøpt kurset, vil du motta en kvittering. På den finner du en kode og en lenke til kurset du har meldt deg på. Kurset må ses innen 4 dager etter at koden er aktivert. Husk at koden er personlig, og kan ikke sendes til andre. Videoene er opphavsrettslig beskyttet.

Se våre andre onlinekurs: 
Lær å smake forskjellen mellom prosecco, cava og champagne
Smak og lær om fantastisk gode øl

Forsiden akkurat nå
Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver
+
Tester
Test av 50 Beaujolais nouveau 2024

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver

2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fylte sprøstekte pitabrød kan bli din nye favoritt
Dagens rett

Fylte sprøstekte pitabrød kan bli din nye favoritt

Denne palestinske tradisjonen minner om quesadillas, piroger og empanadas, men utkonkurrerer alle.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her