Tacomiddagene har en tendens til å bli like hverandre. Det er veldig enkelt å endre på det. Selv en grillkylling fra butikken får nytt liv ved å tilføres mer smak og serveres som taco. Tilbehøret bestemmer du selv. Vi har en rekke forslag.
Dagens rett
Kyllingtaco
En halv grillkylling fra butikken er det som skal til for å lage disse tacoene.
Det er fredag og tacodag. Bytt ut kjøttdeigen med grillkylling som sprites opp med ekstra smak. Superenkelt og supergodt.
Aase E. Jacobsen
25 Mars 2022 - 00:00
Kyllingtaco
Fremgangsmåte
- Rens kyllingen for bein og skinn og riv opp i biter.
- Vend inn tacokrydder i kyllingkjøttet og ha det i en kjele med kyllingkraft, tomatpure og smør eller olje. Kok opp og la trekke noen minutter. Kraften skal trekke inn i kyllingkjøttet. Blandingen skal være fuktig, men ikke vandig. I så fall la stå litt til, men ikke kok.
- Smak til med salt og pepper samt chilisaus.
- Slik lager du tacokrydder selv
- Varm tacoskjellene etter anvisning på pakken. Om du bruker tortillalefser, varmes de på en panne, gjerne med litt olje for ekstra sprøhet.
- Fyll skjellene eller lefsene med kyllingblandingen, strimlet salat og eventuelt mer chilisaus. Topp med revet ost.
Server tacoene med salsa, guacamole og rømme.
Se våre andre oppskrifter på taco
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå