Start med å legge trespiddene i vann.
Finhakk løk og hvitkøk. Bland sammen alle ingrediensene. Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespiddene.
Stek spiddene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 grader i ca. 15 minutter eller legg dem på grillen i 5-7 minutter på hver side. Rull kyllingkebabene i finhakket persille før servering.
Server kebaben med frisk salat, pitabrød,
tzatziki og gjerne noen skiver frisk lime som du kan klemme saften over kebabene.
Tips: Sambal oelek er knust chili med olje som du finner i krydderhyllen.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev